Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Gotei 13 kapitányainak van egy hadnagyuk, aki a jobbkezük, és a saját osztagukban ők a 2. legerősebbek:


 1st Vice-Captain
Név: Sasakibe Chouyirou
Született: ismeretlen
Zanpakuto: Gonryoumaru

Róla a kinézetén kívül nagyon keveset lehet tudni. Soha nem láthattuk harcolni, de mivel Yamamoto-taichou hadnagya, bizonyára igen erős lehet.


 2nd Vice-Captain
Név: Oomaeda Marechiyo
Született: május 5.
Zanpakuto: Gegetsuburi
Az Oomaeda család a Soul Society egyik nemesi családja (hát igen, ránézésre Marechiyo nem tűnik túl nemesnek^^"). nem sokat tudni róla, általában chipset/sütit/ilyesmit eszik.


 
3rd Vice-Captain
Név: Kira Izuru
Név jelentése: kira=divatos öltözék
Született: március 27.
Zanpakuto: Wabisuke
Kissé forrófejűnek tűnhet, de teljes mértékű alázatot mutat kapitánya, Ichimaru iránt. Az iskolába is együtt járt Abarai Renjivel és Hinamori Momoval, mind máig barátok.
Sokszor kerül két tűz közé, amikor nem tudja, a kapitánya, vagy a barátai mellett álljon-e ki.

 
 
4th Vice-Captain
Név: Kotetsu Isane 
Született: augusztus 2.
Zanpakuto: ismeretlen
A 13. osztag 3. tisztjének, Kotetsu Kiyonének a nővére. Általában a kapitánya közelében látni, ezen kívül nem tudunk túl sokat róla.


 
5th Vice-Captain
Név: Hinamori Momo
Név jelentése: momo= barack
Született: június 3.
Zanpakuto: Tobiume
Egy aranyos, kedves lány, aki nagyon ragaszkodik a kapitányához, Aizen Souskéhez. Már tanulása alatt is az ő osztagához akart csatlakozni, és miután elárulta, még mindig hisz a kapitánya jóságában (de hogy miért...). Nagyon jó a Kidou terén.
Hitsugaya Toushirou a legjobb barátja, már a shinigamivá válásuk előtt ismerte. Olyan számára, mint egyfajta kistestvér. Általában Shirou-channak hívja^^


 
6th Vice-Captain
Név: Abarai Renji
Név jelentése: renji: kályha
Született: augusztus 31.
Zanpakuto: Zabimaru
Erős személyiség, kissé forrófejű, makacs, de hűséges is. Szeretné egyszer legyőzni kapitányát, Kuchiki Byakuyát.
Kirával és Rukiával járt együtt a shinigami iskolába. Rukiával már kisgyerekként barátság szövődött, ami mindmáig tart - ki tudja, talán már egy kicsivel többet, mint barátságot érez a lány iránt. Ő is segített, amikor ki akarták végezni Rukiát.


 
7th Vice-Captain
Név: Iba Tetsuzaemo
Született: július 18.
Zanpakuto: ismeretlen
Tetsuzaemo és Ikkaku régebbi jó barátok, gyakran szoktak együtt iszogatni^^'


 
8th Vice-Captain
Név: Ise Nanao
Született: július 7.
Zanpakuto: ismeretlen
Nanao~chan (ahogy kapitánya szokta nevezni^^) amolyan kissé klasszikus könyvtár-típus. Komoly, felelősségteljes (meg szemüveges). Általában neki kell felügyelnie, hogy Shunsui ne vigye túlzásba a lustizást, és az ivást, hanem dolgozzon is valamit. Jól kiegészítik egymást lazább kapitányával.
Mindig egy könyvet szokott magával hordani.


 
9th Vice-Captain
Név: Hisagi Shuuhei
Született: augusztus 14.
Zanpakuto: ismeretlen
Shuuhei a shinigami akadémián kitűnő tanuló volt. Ő volt a vezető, amikor régen Renji, Kira és Momo gyakorlaton voltak a Földön. Van jó pár tetoválása főleg az arcán, azok közül is talán a bal arcán lévo "69"-es a legfeltűnőbb (hogy mit jelent az a 69, azt nem tudni).


 
10th Vice-Captain
Név: Matsumoto Rangiku
Született: december 20.
Zanpakuto: ismeretlen

Matsumoto az a tipikus "nőies nő"; szép, hullámos haj, ékszer a nyakában, kozmetikumok iránti szerete, nagy keblek^^" Kissé lusta, ezenfelül viszont vidám természetű, és nem veti meg az italt sem^^" Ám Hitsugaya, a kapitánya bármikor rá bízhat néhány fontos dolgot, jó viszonyban vannak.
Rangikut lehetne talán Ichimaru Gin egyetlen barátjának nevezni, kiskorukban Gin mentette meg Rangiku életét (adott neki kaját).


 
11st Vice-Captain
Név: Kujasichi Yachiru
Született: február 12.
Zanpakuto: ismeretlen
Aranyos, vidám kislánynak tűnik - mivel az is. Szinte mindenhová követi Zaraki kapitányát, egyben legjobb barátját is (mellesleg ő az egyetlen, aki Ken-channak szólíthatja^^). Talán egyfajta apa-lánya, ám biztosan erős kapcsolat fuzi össze Zarakihoz, ugyanis egykoron Zaraki találta meg az árva kislányt, és nevet is adott neki. Egyedül Yachiru ismeri sötét múltját, és általában kapitánya hátán utazik^^


 
12nd Vice-Captain
Név: Kurotsuchi Nemu
Született: március 30.
Zanpakuto: ismeretlen
Mayuri készítette őt, és lányaként tekint rá. Nemu rendkívül odaadó kapitányához, akkor sem szól semmit, ha Mayuri rajta tölti ki a mérgét néhány ütéssel. Csendes, visszahúzódó, és szinte szolgaként viszonyul Mayurihoz.


 
13rd Vice-Captain (halott)
Név: Shiba Kaien
Név jelentése: shiba=pázsit; kaien=kertkapu
Született: október 27.
Zanpakuto: ismeretlen
Shiba Kuukaku és Ganju már halott bátyja, a 13. osztag volt hadnagya. Jó barátságban voltak Rukiával (valószínűleg Rukia gyengéd érzelmeket tanúsított iránta). Egyszer egy hollow megölte Kaien feleségét, aki a hollow után ment, ám a hollow beleköltözött a testébe. Rukia kénytelen volt megölni hadnagyát és még azóta sem heverte ki.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.